LeadiFix

Leadifix

Hintalaskuri

Nopea tapa saada kustannusarvio - säästä myynnin ja asiakkaan aikaa.

Hintalaskuri

Tietoja HINTALASKURISTA

Hintalaskuri

Asiakkaat voivat helposti saada selkeän käsityksen siitä, kuinka paljon yrityksen tarjoamat palvelut tai tuotteet maksavat. Tämä läpinäkyvyys lisää asiakkaiden luottamusta ja voi auttaa parantamaan myyntiprosesseja.

Se toimii myös tehokkaana markkinointityökaluna. Yritys voi käyttää sitä houkutellakseen potentiaalisia asiakkaita ja herättääkseen kiinnostusta tarjoamiinsa palveluihin tai tuotteisiin. Tarjoamalla ilmaisen hinta-arvion helposti voi yritys houkutella asiakkaita tutustumaan palvelutarjontaan syvemmin.

Hintalaskurimme toteutetaan aina asiakkaan toiveen ja graafisen ohjeen mukaan.

Hintalaskuri verkkosivuille

Toimintaperiaate

Hintalaskurin toimintaperiaate

Käyttäjä antaa hintalaskuriin tarvittavat syötteet. Näitä syötteitä voivat olla esimerkiksi talon pinta-ala, hääjuhlan osallistujamäärä tai muuton matka. Näiden parametrien perusteella laskuri laskee hinnan kaavan mukaan, joka on luotu joko teidän toimesta tai yhteistyössä. 

Laskuri voi näyttää hinnan reaaliajassa valintojen ja syötteen muuttuessa tai vaihtoehtoisesti kävijältä voidaan pyytää yhteystiedot ennen hintatiedon näyttämistä. Tarvittaessa hinnasta voidaan tehdä automaattinen tarjous asiakkaan sähköpostiin. 

Hintalaskuri on siis todellakin kustomoitavissa juuri teidän tarpeeseenne!

Miten prosessi etenee?

Prosessi

Jokainen yritys on uniikki, joten myös hintalaskurin suunnittelu tehdään perustuen yrityksen tavoitteisiin ja käyttötarkoitukseen. Laskurimme on täysin kustomoitu ratkaisu juuri teille, ei massatuote.

Ota yhteyttä

Julius Paananen

Järjestelmäkehittäjä

myyynti@leadifix.fi

+358442366037

Oulu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

myynti@leadifix.fi

+358 442366037

Oulu

Scroll to Top