LeadiFix

Leadifix

Chatbot

Virtuaalinen avustaja vaivattomia
liidejä ja -asiakaspalvelua varten.

Liidibotti

Tietoja Chatbotistamme

Mikä chatbot?

Chatbot voi vastata välittömästi kysymyksiin, ratkaista yleisiä ongelmia ja tarjota tietoa ilman odotteluaikoja.

Samalla chatbot toimii tehokkaana työkaluna ohjata asiakkaita verkkosivuillasi. Se voi tarjota linkkejä relevantteihin osioihin, auttaa navigoinnissa ja varmistaa, että kävijät löytävät tarvitsemansa tiedot nopeasti. 

Chatbottimme on suunniteltu ohjaamaan käyttäjiä tiettyihin polkuihin tai toimintoihin painikkeiden avulla. Kun haluat muuttaa kävijät asiakkaiksi, voidaan liidien kerääminen tehdä vaivattomasti chatbotin avulla.

LeadiFix Chatbot

Toimintaperiaate

Miten chatbottime toimii?

Oletko koskaan kokenut tilannetta, jossa chatbot vastaa sinulle seuraavasti: “En aivan ymmärtänyt, mitä tarkoitat”?

Meidän chatbotissamme tällaista ei tapahdu, koska kyseessä on “option based chatbot”. Tämä chatbot-tyyppi hyödyntää käyttöliittymää, jossa käyttäjälle tarjotaan valmiita painikkeita vuorovaikutukseen sen sijaan, että odotettaisiin vapaamuotoisen tekstin syöttämistä. Tämä lähestymistapa mahdollistaa selkeämmän ja ohjatun vuorovaikutuksen. Se on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa tiettyjä vaihtoehtoja halutaan korostaa tai keskustelua ohjata tietyille poluille. Chatbottimme voidaan optimoida esimerkiksi ohjaamaan asiakasta suoraan yhteydenottoon.

Miten prosessi etenee?

Prosessi

Jokainen yritys on erilainen, ja jokainen chatbot on erilainen. Siksi chatbot suunnitellaan yhdessä tavoitteiden ja halutun käyttötarkoituksen mukaan. 

Ota yhteyttä

Julius Paananen

Järjestelmäkehittäjä

myyynti@leadifix.fi

+358442366037

Oulu

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

myynti@leadifix.fi

+358 442366037

Oulu

Scroll to Top